Ga naar de inhoud

Webinar netcongestie voor ondernemers op 26 september

Netcongestie is een feit in Westfriesland. Ook onderstation Westwoud heeft haar maximale capaciteit bereikt. De vraag is natuurlijk: wat betekent dat voor de aangesloten ondernemers (met name in de gemeenten Medemblik, Hoorn, Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland)? Om antwoord te geven op deze en andere vragen wordt op dinsdag 26 september een webinar georganiseerd.

Mogelijke oplossingen
Het webinar gaat onder andere over energieoplossingen die mogelijk interessant zijn voor uw onderneming. Denk aan energieopslag, deelname aan congestiemanagement of collectieve oplossingen: oplossingen die zekerheid bieden voor u als ondernemer.

Het webinar wordt georganiseerd door Liander in samenwerking met Provincie Noord-Holland, TenneT en gemeenten. Het vindt plaats op dinsdag 26 september via Microsoft Teams. De start is om 19:30 uur. Via de chat kunnen vragen worden gesteld.

Aanmelden
U kunt zich tot en met 24 september aanmelden via het online aanmeldformulier. Op de dag van het webinar ontvangt u een link (via e-mail) om in te loggen.