Ga naar de inhoud

Duurzaam Bouwloket

Als inwoner van Stede Broec, Enkhuizen of Drechterland kunt u met al uw vragen over het energiezuinig, comfortabel en duurzaam maken van uw woning terecht bij het Duurzaam Bouwloket (DBL). Het advies van DBL wordt gefinancierd door de gemeente en wordt daarom gratis en onafhankelijk aangeboden.

Gratis en onafhankelijk advies
Het Duurzaam Bouwloket heeft bouwkundig adviseurs in dienst die van A tot Z helpen met uiteenlopende vragen. Meer weten? Neem contact op om de energiebesparingskansen van uw woning en woonsituatie door te nemen. De adviseurs zijn op werkdagen beschikbaar van 9.00 – 17:30 uur.

Online woningscan à voor een advies op maat
Wilt u weten welke energiebesparingskansen er liggen en met welke energiebesparende maatregelen u het beste kunt beginnen? Vul de online woningscan in en ontvang een stappenplan op maat. U hoeft alleen een aantal vragen te beantwoorden over uw woonsituatie en uw woninggegevens in te vullen.

Doe de online woningscan via www.duurzaambouwloket.nl/advies.

Subsidies en financieringen
Bent u benieuwd welke regelingen u financieel kunnen helpen bij het energiezuinig maken van uw woning. Doe de subsidiecheck via DBL en zie in één oogopslag welke gemeentelijke, provinciale en landelijke regelingen er beschikbaar zijn.

Doe de subsidiecheck via www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck.

Vind een lokaal betrouwbaar bedrijf
Bent u op zoek naar een lokaal betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van isolerende maatregelen, zonnepanelen, een warmtepomp of andere duurzaamheidsmaatregelen? DBL maakt het voor u inzichtelijk welke bedrijven in uw buurt een betrouwbare diensten kunnen leveren.

Vind een lokaal bedrijf via www.duurzaambouwloket.nl/bedrijven.