Ga naar de inhoud
Op donderdag 12 oktober is de online talkshow!

Binnen gluren duurzame buren: hoe maak ik mijn woning klaar voor de toekomst?

Van 6 tot en met 13 oktober is Gluren bij Duurzame Buren weer in de buurt! Een gevarieerd online en live programma met dit jaar extra aandacht voor (natuurvriendelijk) isoleren.

Hoe isoleer ik mijn huis? Welke warmtepomp past het best bij mijn woonsituatie? Wat voor groene subsidiemogelijkheden zijn er? En hoe bespaar ik slim energie? In Gluren bij Duurzame Buren – een initiatief van de zeven Westfriese gemeenten – krijg je met filmpjes een kijkje in huis bij mensen die met dezelfde vragen worstelden en daarmee aan de slag zijn gegaan. Zij hebben de stap gezet om hun huis klaar te maken voor de toekomst.

 

Gluurstands en de mobiele showroom op locatie
Naast de filmpjes van duurzame acties van bewoners kun je tijdens Gluren bij Duurzame Buren 2023 al je vragen stellen en bespreken met experts. Ook zijn we in de buurt  voor maatwerkadvies, met de mobiele showroom van Duurzaam Bouwloket en speciale ‘gluurstands’, met energieadviseurs, energiecoaches en subsidiedeskundigen. Op veel plekken duikt ook het Rad van Besparing op, waarmee veel leuke prijzen te winnen zijn! Zo vind je de gluurstand op woensdag 11 oktober van 10 uur tot 13 uur op de weekmarkt in Enkhuizen: kom langs en geef ook een draai aan het Rad van Besparing!

De Talkshow
Op 12 oktober van 20.00 uur tot 21.00 uur is de Gluren bij duurzame buren Talkshow. Je kan live meekijken en al je vragen stellen via de chat. Met verschillende experts en duurzame buren bespreken we binnenkomende vragen. Ook interessante onderwerpen zoals quickwins, isoleren, zonnepanelen en energiecontracten, de cv-ketel en subsidies en leningen komen aan bod. Kijk live mee en stel je vragen! Aanmelden voor de talkshow? Dat kan op deze pagina.

Bekijk hier het complete programma hieronder of lees alle informatie op deze webpagina!