Winnaars Warmetruiendag 2021 bekend

voor Anita Groen uit Stede Broec en Natascha Koppes uit Enkhuizen wordt het een feestje vandaag. Ze deden allebei mee aan de Warmetruiendagoproep, waarbij ze een foto moesten plaatsen op de facebookpagina van de gemeente met een warme trui aan. Met deelname kon je kans maken op een digitale waardebon twv 60 euro om je  huis te isoleren. Met de digitale waardebon kunnen energiebesparende producten worden aangeschaft, zoals tochtstrips, isolerend radiatorfolie of een waterbesparende douchetimer.

Anita stuurde een foto van zichzelf met een trui aan en Natascha is eigenlijk niet zelf de winnaar, maar haar hondje. Zij stuurde een foto van haar pup met een mini rode trui aan. Beide winnaars kunnen een mail sturen naar communicatie@sed-wf.nl.

4 responses to “Winnaars Warmetruiendag 2021 bekend

  1. Thanks for your interest. A video will be posted here in the next few weeks with much more detail. RGratz. Toby Frasher

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Duurzame initiatieven in Westfriesland

Subsidie of lening voor duurzame initiatieven
Iedere gemeente heeft een eigen beleid voor subsidies en leningen. Lees of jouw gemeente subsidie of een lening beschikbaar heeft gesteld voor duurzame initiatieven.

Laatste nieuws

Toekomstbestendig wonen lening Enkhuizen

“Een duurzame en slimme woning. Wees voorbereid op de toekomst.”

Klik hier voor meer informatie