Waardebonnen voor huurders

In januari ontvangen huurders in de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland een waardebon voor energiebesparende producten. De waardebon van €70 kan onder andere worden besteed aan LED-lampen, waterbesparende douchekoppen, tochtstrips of radiatorventilatoren.

Per huishouden kan één waardebon worden gebruikt. Deze waardebon is te verzilveren via de online webshop van Winst uit je woning. De bon kan ook worden besteed in lokale winkels; met de aankoopbon kan dan het bedrag worden teruggevraagd.

Energiecoaches
De gemeenten bieden ook de mogelijkheid voor een adviesgesprek aan huis. In het gesprek met een energiecoach komt onder andere aan bod welke energiebesparende producten het beste aangeschaft kunnen worden (met de waardebon) en wat u als huurder kunt kunnen doen om verder te besparen op de energierekening. Het aanvragen van de adviesgesprekken kan ook via de webpagina van Winst uit je Woning.

Meer weten? Ga naar Winst uit je woning – Stede Broec, Winst uit je Woning Enkhuizen of Winst uit je woning – Drechterland.

Let op: deze actie loopt tot 31 juli 2022 of het (eerdere) moment dat de waardebonnen en adviesgesprekken op zijn. In totaal zijn er 2150 waardebonnen en 240 adviesgesprekken beschikbaar gesteld, naar rato verdeeld over de drie gemeenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Duurzame initiatieven in Westfriesland

Subsidie voor duurzame initiatieven
Bekijk hier op voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen. Samen zijn we duurzaam. Thuis en op de zaak.

Laatste nieuws

Inwoner – Ruimte voor de aankondiging van een event of andere belangrijke mededeling.