Voor in de agenda: het Klimaatcircus in Dorpshuis de Stek!

Het Klimaatcircus toert door de regio. Op donderdag 7 april is deze vrolijke, frustrerende, gekke en opbeurende Westfriese voorstelling over klimaatverandering te zien in Dorpshuis De Stek in Grootebroek. De toegang is gratis. Aanvangstijd is 19.30 uur met inloop vanaf 19.00 uur.

Westfriesland in de toekomst: ligt dat grotendeels onder water en gaan we met de boot naar school of werk? Of voelt elke dag van het jaar aan als hoogzomer en mogen we nog maar één keer in de week douchen? Het Klimaatcircus stoeit op beeldende wijze met de antwoorden op deze vragen en neemt het publiek mee op een klimaatreis door de tijd. Er zijn grote beeldschermen met prachtige beelden van onze aarde en het Westfriese land, korte quizjes en een energiek samenspel van twee acteurs.

Gratis toegang: wel even aanmelden
Het Klimaatcircus trekt aankomende maanden door de regio en speelt op verschillende locaties in Westfriesland. De voorstelling is gratis toegankelijk en duurt een klein uur. Kijk op www.klimaatcircus.nl voor een preview, datums en locaties. Via deze website kun je je ook aanmelden. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Nieuwsgierig? Bekijk alvast deze preview van de voorstelling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Duurzame initiatieven in Westfriesland

Subsidie voor duurzame initiatieven
Bekijk hier op voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen. Samen zijn we duurzaam. Thuis en op de zaak.

Laatste nieuws

Inwoner – Ruimte voor de aankondiging van een event of andere belangrijke mededeling.