Volg een webinar over energiebesparing

Op 15, 16 en 17 organiseren de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket een webinar over energiebesparing. Deze online presentaties zijn speciaal bedoeld voor huiseigenaren met een jaren ‘60/’70 woning. Tijdens de presentatie kunt u via de chatfunctie direct uw vragen stellen aan één van de adviseurs.

Stappenplan energiebesparing
Woont u in een jaren ‘60/’70 woning en wilt u weten hoe u energie kunt besparen? Duurzaam Bouwloket heeft hier een handig stappenplan voor ontwikkeld. Alleen al door te isoleren bespaart u flink. Tijdens de informatieavond wordt het stappenplan toegelicht.

Woningen die zijn gebouwd voor 1975 zijn over het algemeen niet goed (genoeg) geïsoleerd. Hier zit een grote kans om veel energie te besparen. Daarom biedt het Duurzaam Bouwloket in samenwerking met de SED gemeenten extra hulp voor eigenaren van deze woningen.

Gratis adviesgesprek op maat
Behalve het stappenplan is het mogelijk om bij het Duurzaam Bouwloket gratis en onafhankelijk advies te krijgen. Dat geldt niet alleen voor eigenaren van jaren ‘60/’70 woningen, maar ook voor eigenaren van andere woningtypen. Verder is het mogelijk om mee te doen aan de groepsaankoop van isolatiemaatregelen en/of zonnepanelen. Op www.duurzaambouwloket.nl/samenenduurzaam vindt u hier meer informatie over.

Informatiebijeenkomsten
U kunt zich aanmelden voor een van drie informatiebijeenkomsten via: www.duurzaambouwloket.nl/samenenduurzaam. Mocht u niet kunnen, kunt u de presentaties na afloop op elk gewenst moment terug te bekijken via de website van Duurzaam Bouwloket.

Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket, via info@duurzaambouwloket.nl en 072 743 39 56.

Webinar Duurzaam Bouwloket

One response to “Volg een webinar over energiebesparing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duurzame initiatieven in Westfriesland

Subsidie voor duurzame initiatieven
Bekijk hier op voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen. Samen zijn we duurzaam. Thuis en op de zaak.

Laatste nieuws

Inwoner – Ruimte voor de aankondiging van een event of andere belangrijke mededeling.