Uitnodiging: online bijeenkomst over het elektriciteitsnet

Op een aantal plekken in Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland is het elektriciteitsnetwerk vol. Voor ondernemers die de komende jaren nieuw of extra vermogen wensen, kan dit betekenen dat er nu niet voldoende netcapaciteit aanwezig is. Dit roept vragen op en natuurlijk hebben veel mensen ook behoefte aan perspectief. Daarom organiseren we samen met Liander een webinar op 9 maart, waarin we onder andere ingaan op vragen als: wardoor is het elektriciteitsnetwerk van Liander op een aantal plekken vol? Hoe gaat Liander dit oplossen? Wanneer kunnen ondernemers en bedrijven weer volop gebruik maken van het elektriciteitsnetwerk?

Het webinar: wat en hoe
Het webinar vindt plaats op woensdag 9 maart via Microsoft Teams. U kunt zich uiterlijk 8 maart via dit online formulierNa aanmelding ontvangt u op 9 maart persoonlijk een link (via e-mail) voor het bijwonen van het webinar.

Ter informatie: Microsoft Teams is een programma waarmee u het webinar online kunt volgen. Het is niet noodzakelijk om het programma van te voren te installeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Duurzame initiatieven in Westfriesland

Subsidie voor duurzame initiatieven
Bekijk hier op voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen. Samen zijn we duurzaam. Thuis en op de zaak.

Laatste nieuws

Ondernemer – Ruimte voor de aankondiging van een event of andere belangrijke mededeling.