Gratis duurzaam advies voor Westfriese inwoners

De zeven Westfriese gemeenten bieden hun inwoners een gratis telefonisch adviesgesprek aan over energiebesparende maatregelen voor hun eigen woning. De adviesgesprekken worden betaald uit gelden van de landelijke RRE-subsidie (maximaal 1.200 uur). Voor de inwoners zijn er geen kosten aan verbonden. De actie loopt door tot en met maart 2021 en/of wanneer de 1.200 uur volledig besteed zijn aan de adviesgesprekken.

Advies door duurzame experts
De experts van ons centrale energieloket, Duurzaam Bouwloket, voeren de gesprekken. Zij geven advies in een gesprek van ongeveer 30 minuten en geven antwoord op alle vragen over energiebesparing, duurzame maatregelen, subsidies of over de stappen die men kan zetten naar een energiezuinige woning.

Eigenaren van koopwoningen
De adviesgesprekken zijn beschikbaar voor inwoners van (koop)woningen in Westfriesland. Er worden geen voorwaarden gesteld aan het type woning. Inhoudelijk kunnen de gesprekken gaan over zowel kleine ingrepen (radiatorfolie) als grootschalige verbouwingen (van het gas af). De energieadviseurs passen het advies aan op de woning, het budget en de mogelijkheden van de inwoner. Om een gericht gesprek te krijgen, is het handig dat de inwoner vooraf de Duurzaam Bouwloket woningplanner invult.

Aanmelden
Op de website van het Duurzaam Bouwloket is een aanmeldpagina gemaakt: www.duurzaambouwloket.nl/wf-adviesgesprek U kunt hier meer informatie vinden over de actie en zich direct aanmelden. Op een door u gewenst moment wordt u gebeld door een energieadviseur van het DBL.

Flyer gratis adviesgesprekken Duurzaam Bouwloket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Duurzame initiatieven in Westfriesland

Subsidie voor duurzame initiatieven
Bekijk hier op voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen. Samen zijn we duurzaam. Thuis en op de zaak.

Laatste nieuws

Inwoner – Ruimte voor de aankondiging van een event of andere belangrijke mededeling.