Gratis adviesgesprek met Duurzaam Bouwloket over energiezuinig wonen

Heeft u plannen om uw woning energiezuinig(er) te maken? Pak dan deze mogelijkheid aan om tot en met maart 2021 een gratis, persoonlijk en onafhankelijk advies te hebben met het Duurzaam Bouwloket. De Westfriese gemeenten hebben deze gesprekken bij het Duurzaam Bouwloket ingekocht, waardoor deze gratig gesprekken aan haar inwoners kunnen worden geboden om hun woningen energiezuiniger te maken. Op de website van het Duurzaam Bouwloket leest u hoe u een afspraak kunt maken.

Wat houdt het adviesgesprek in?
Het adviesgesprek duurt maximaal 30 minuten. De adviseur en u nemen samen de energiebesparingsmogelijkheden van uw woning door. Na afloop ontvangt u een samenvatting met daarin een stappenplan (op maat) om van uw woning een energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij thuis te maken.

Plan uw afspraak met een adviseur
Op de website van het Duurzaam Bouwloket kunt u een afspraak inplannen. Om zoveel mogelijk uit het adviesgesprek te kunnen halen, wordt u – nadat u de afspraak heeft ingepland – gevraagd een aantal woninggegevens in te vullen.

Deze actie om gratis gebruik te maken van adviesgesprekken van het Duurzaam Bouwloket geldt alleen voor inwoners van de zeven Westfriese gemeenten: gemeente Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer of Stede Broec. De actie loopt tot en meet maart 2021.

Logo Duurzaam Bouwloket

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Duurzame initiatieven in Westfriesland

Subsidie voor duurzame initiatieven
Bekijk hier op voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen. Samen zijn we duurzaam. Thuis en op de zaak.

Laatste nieuws

Inwoner – Ruimte voor de aankondiging van een event of andere belangrijke mededeling.