ECWF – Samen sterk in verduurzamen en energie besparen

ECWF is er van en vóór de West-Friese bedrijven (vooral het MKB). Voor het verduurzamen van het bedrijfsleven is ECWF de uitvoerder van het georganiseerde bedrijfsleven in West-Friesland. Want samen kunnen we meer dan alleen. De energiecombinatie kiest bij de dienstverlening voor partners/leveranciers uit de regio die aantoonbaar op hun vakgebied hun sporen hebben verdiend. Zo versterken wij samen ook nog eens de regionale economie.

Ontzorgen van ondernemers

Veranderen van leverancier, besparingsmogelijkheden onderzoeken, subsidies regelen is vaak ingewikkeld. ECWF maakt het de ondernemers makkelijk door ze alles uit handen te nemen. Op die manier profiteert u straks van minder energiekosten tegen lagere investeringen: dus met een korte terugverdientijd!

De ECWF wordt gedragen door de belangrijkste belangenbehartigers van het Midden- en Kleinbedrijf in West-Friesland, de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC). Deze verenigingen vertegenwoordigen veruit de meeste bedrijven in West-Friesland, van klein tot groot.

Samen sterk als West-Friese ondernemers

Bij de tot nu toe aangesloten bedrijven ligt de gemiddelde besparing op de energietarieven op circa 20% met uitschieters tot wel 30%! Inmiddels maken meer dan 300 bedrijven, met bij elkaar bijna 1.000 panden, deel uit van het inkoopcollectief. Dit geeft ons een sterke onderhandelingspositie bij de energieleveranciers.

Beste condities bij energielevering

Voor de levering van duurzaam opgewekte energie zoekt de ECWF steeds naar de leverancier met de voor u de beste condities. Daarbij kunt u kiezen voor de zekerheid van vaste tarieven voor een periode van 3 jaar of variabele tarieven gebaseerd op de APX- en LEBA-beurs (met een vaste opslag waarbij ieder uur van de dag uw tarief wordt vastgesteld en met u wordt verrekend). Deze laatste vorm biedt de laagste tarieven maar heeft ook een klein risico. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Logo Energie Centrale West-Friesland

Duurzame initiatieven in Westfriesland

Subsidie voor duurzame initiatieven
Bekijk hier op voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen. Samen zijn we duurzaam. Thuis en op de zaak.

Laatste nieuws

Ondernemer – Ruimte voor de aankondiging van een event of andere belangrijke mededeling.