Duurzame huizenroute Westfriesland

De Westfriese gemeenten organiseren in 2020 de tweede Westfriese Duurzame Huizenroute. Deze editie stond gepland voor maart, maar is uitgesteld naar de week van 21 september 2020 door Covid-19. De organisatie komt met een nieuwe opzet, zodat aan de dan geldende RIVM-richtlijnen kan worden voldaan. De Duurzame Huizenroute staat in het teken van Aardgasloos Wonen. Duurzame huiseigenaren stellen hun woning open en delen ervaringen met andere huiseigenaren over het verduurzamen van hun woning.

Inwoners uit Enkhuizen delen hun verhaal
In nieuwe huizen en ook zelfs in monumentale huizen zijn inwoners met verduurzaming bezig. Zoals bij de familie Buis uit Enkhuizen. Van deze enthousiaste inwoners en hun eigen mooie voorbeelden van verduurzaming is het resultaat te zien in dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=hH–Q2ZuzTY

Aanmelden
Woon je aardgasvrij in West-Friesland of woon je bijna aardgasvrij? En wil je jouw ervaringen delen tijdens de Westfriese Duurzame Huizenroute 2020? Neem dan vrijblijvend contact op met het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket per telefoon (072 – 743 39 56) of per mail (info@duurzaambouwloket.nl).

De Westfriese Duurzame Huizen Route is een gezamenlijk initiatief van de Westfriese gemeenten, het Duurzaam Bouwloket en de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord.

Energieneutraal huis familie Buis Enkhuizen

Duurzame initiatieven in Westfriesland

Subsidie voor duurzame initiatieven
Bekijk hier op voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen. Samen zijn we duurzaam. Thuis en op de zaak.

Laatste nieuws

Inwoner – Ruimte voor de aankondiging van een event of andere belangrijke mededeling.