Enkhuizen
Parkmanagement Enkhuizen heeft de handen ineen geslagen om de bedrijventerreinen Schepenwijk en Krabbersplaat te verduurzamen. In het najaar van 2019 is een groep ondernemers voor het eerst samengekomen. Gekeken wordt welke eerste stappen kunnen worden gezet om het bedrijventerrein energieneutraal te maken. Er wordt begonnen met zonnepanelen op daken en led-verlichting.

Ondernemers die mee willen doen en ook gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Schepenwijk en Krabbersplaat kunnen zich aanmelden via Dirk Verbeek, voorzitter Parkmanagement Enkhuizen, e-mail info@enkhuizenonderneemt.nu.

Bedrijventerrein Schepenwijk
Bedrijventerrein Schepenwijk

Drechterland
Het verduurzamen van bedrijventerrein Zuiderkogge in Hem is voortgekomen uit een bijeenkomst van Businessclub Venhuizen waar ondernemers verder met elkaar in gesprek zijn gegaan over duurzame energie. De ondernemers op en rondom bedrijventerrein zuiderkogge zetten hun eerste stappen, zoals isoleren van bedrijfsgebouwen, led-verlichting het plaatsen van zonnepanelen.

Ondernemers die bij Zuiderkogge gevestigd zijn en willen aansluiten, kunnen zich aanmelden via Energie Combinatie West-Friesland (ECWF), telefoon 0229 714 310 of 06 515 44 963 of e-mail gerard@ecwf.nl.

Bedrijventerrein Zuiderkogge
Bedrijventerrein Zuiderkogge

Verduurzamen bedrijventerreinen
Zit uw bedrijf op een bedrijventerrein en wilt u samen met andere ondernemers stappen zetten om te verduurzamen? U kunt contact met ECWF opnemen die de eerste pioniers kan begeleiden in het zetten van duurzaamheidsstappen.

Bedrijventerrein Westwoud
Bedrijventerrein Westwoud
Bedrijventerrein Zuiderwijzend
Bedrijventerrein Zuiderwijzend (Hoogkarspel)
Bedrijventerrein Grootebroek
Bedrijventerrein Grootebroek

Duurzame initiatieven in Westfriesland

Subsidie voor duurzame initiatieven
Bekijk hier op voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen. Samen zijn we duurzaam. Thuis en op de zaak.

Laatste nieuws

Ondernemer – Ruimte voor de aankondiging van een event of andere belangrijke mededeling.